Skip to main content
Arkiv

Iskander Shamoun

Nästa man ut är Assyriska IK:s eldsjäl och materialare Iskander Shamoun. Isse är en ambitiös person som inte är rädd för att säga vad han tycker och tänker. Han ställer upp för klubben i vått och torrt och är en stor tillgång för klubben.

Beskriv din roll inom klubben Iskander:
Jag är en materialare och halv lagledare kan man säga. Får göra det mesta kring laget som tex. Bjuda in motståndarna, domarna, fixa så rätt utrustning är på rätt plats, hjälper Jocke på träningarna och matcherna m.m.

Vem är den viktigaste spelaren i Assyriska IK?
Suhaib Shamoun. Jag tycker personligen att han är en bra ledare och väldigt rutinerad spelare, han har dom egenskaper som vi borde ha mer av.

Framtidsutsikt inom Assyriska IK?
Jag funderar på att bli en lagledare, som Malek Bisso är för Assyriska FF. Vara lite mer involverad i laget och det tekniska, kanske som assisterande tränare.

Vad tror du om våra chanser i femman?
Topp 3. Vi behöver lite nyförvärv och diskutera med tränaren och truppen om nästa säsong för att alla ska jobba mot ett gemensamt mål.

Hur är Joakim Lübking som tränare?
Vi kommer väldigt bra överens. Jag tycker att vi ska behålla Jocke i femman för att han är bra på att få laget disciplinerad och fungerande.

Då var vi framme vid frågesporten Iskander, lycka till!

Vilket land tog hem guldet från VM-94? Italien (Brasilien)

Vilket lag vann senaste Champions League finalen? Bayern München (Inter Milan)

I vilket land har varumärket Adidas sitt ursprung? Adidasien (Tyskland)

Du får 2 poäng för Adidasien Iskander. Tack för din tid och för allt jobb som du lägger på laget, det uppskattas stort.