Skip to main content

Assyriska gick för 4 raka vinsten efter sommaruppehållet och gjorde det sämre denna match där spelet var blandad under perioder. Ekhagen satsade med att köra 8 spelare på sin planhalva så fort vi hade bollen och tryckte på med omställningar så fort vi tappade det. Det gick hem och i 30 minuten kunde Ekhagen göra 1-0 efter en lång utspark och en skarv från deras anfallare som ställde AIK försvaret och friställde hans kollega som inte gjorde några misstag.

AIK körde på som vanligt och strax innan halvtid kunde George Nissan skruva in den i bortre hörnet, mycket vacker mål.

I andra halvlek tryckte assyriska på ännu mer och med huvudspecialisten på planen ( Suhaib Shamoun) så började vi allt mer satsa på inlägg och man var farligt nära flera gånger med suhaib i spetsen men Ekhagens målvakt storspelade dock ( vilket alla målvakter gör mot oss , eller så är det vi som gör dom bra.) 1-2 målet kom i 69 minuten ungefär och det var vår nya spelare Alen som fick skjuta in sig i målprotokollet. 1-2 och fortfarande dåligt spel från assyriska men chanserna fanns men inget fokus. Därefter försökte AIK spela av matchen och gjorde det helt okej men 4:de raka vinsten och på torsdag den 30 augusti kommer Hallby på besök!