Skip to main content

Hemsidan suger för tillfället och jag är en utav dom som bär skulden. Det är dags för en renovering av hela hemsidan dvs, spelartruppen, bilder från matcher samt en ny bakgrundsbild m.m.

UPPDATERAD! Jag har markerat nya inlägg med blå text så ni vet vad som är nytt!

 

Mer info om  läget kring laget.

Träningsoverall samt träningskläder kommer att för första gången användas på visingsö, efter en del klagomål från vår egna Javier Zanetti look-a-like James Gorial aka evighetsmaskinen så ska kläderna enligt styrelsen vara på plats första dagen på visingsö. Bollar och annat material känner jag inte till än när de anländer. Går att tillägga att Martin Dikho börjar bli otålig vad gäller bollar och jag kommer alltid stå vid han sida när det gäller sånt så börja agera nu.

Vi har utsett 3 nya i spelarrådet (nya och nya) Jakob Flóuré Alkez aka Sokrates aka Filosofen aka Frihetstänkaren tar plats andra året i rad, James Gorial aka Cpt.Zanetti gör honom sällskap tillsammans med vår nya spelare och kelgris sist men inte minst Lennart ” Kelgris” Yako. Många tror att vi är bröder, kusiner, pappa, son till varandra men det är vi tyvärr inte så där tar vi död på ryktena.

Tränaren Moses ser ut och få laget till rätta efter en misserabel början av försäsongen, lagdelarna börjar sättas på plats och hans fotbollsfilosofi verkar ha nått de flesta spelarna vilket ser bra ut. Än har vi fler matcher kvar och till att sätta de sista pusselbitarna.

Träningslägret till visingsö är mellan 6-8 april, glöm inte och fixa frisyrerna och memorera lite gamla minnen för vi kommer som sagt fixa spelartruppen och då kommer ni få lägga till lite info om er själva. Flodde har sagt att han fortfarande vill vara 24 år i trupplistan (han är snart 30)

Materialet börjar nu falla på plats, bollarna är på plats, medicin väskan är fylld, overallerna har getts till varenda spelare och nu ser alla fram emot matchtröjan.

Efter flera träningsmatcher nu verkar Moses ” Doctore ” ha satt upp sin 16 manna trupp inför serien. Men än är det inte försent för flera spelare och ta plats där.

Förra veckan meddelade styrelsen att det kommer bli ett B-lag, bra med tanke på vilken stor trupp vi har fått in. Mer konkurrans och vi hoppas alla i truppen kommer ta del i båda serierna.

Assyriska IK’s odds var förvånande låg för att vara nykomlingar, Hestra som vann DV.5 låg på makalösa 20 ggr pengarna medans AIK’s låg på 4 i odds.

Hemsidan är under konstruktion så spelartruppen te.x håller jag på byter bilder på så det ser en aning konstigt ut.

 

Matcher:

HFF-AIK (3-3) Målskyttar: Ashur Nissan, Ashur Kanoun & Walle Elkari

Egnahem-AIK (3-0)

Hallby – AIK (1-7) Målskyttar: Ashur Kanoun 3, Alex Wendemu 2, Ilmar 1 & Självmål

Bankeryd – AIK (1-3) Målskyttar: Ashur Kanoun 1, Fadi Hababa 1, Lenart Yako, 1

AIK – Anneberg (4-2) Målskyttar: Alex Wendemu 2, Ashur Kanoun 1, Gabriel Valencia 1

Ekhagen – AIK (3-3) Målskyttar: James Gorial 2, Ashur Nissan 1

 

Nyförvärv:

Leif Barnado (Norrahammar IK) – Mittback

Valon Shabanaj (Råslätt IK) – Mittback

Gabriel Valencia (Huskvarna FF) – Target/Innermittfältare

Alex Wendmu (Råslätt) – Anfallare

Lenart Yako (IF Haga) – Innermittfältare/Mittback

Ruben Aslan (Enhörna IF) – Innermittfältare

Fadi Hababa ( Hovslätt) – Kantlöpare

Josef Toma (Free Transfer) Målvakt

Dida Oliveira Oliveira (Sao Paolo) – Målvakt

William Christan (Sao Paolo) – Anfallare

Gabriel Benjamin (På ingång) – Vänsterback

Jakob Flouré Alkez (Pånytt född) – All around

Tony Kiorkis (Mr.X “Back in Business) – All around

Ilmar Yako (Junior) – Anfallare

Philip Efrem (Junior) – Mittfältare

Förluster

Said Werdina

Josef Kjäll

George Tanriver

Lirim Bilbani

Sidney Ssempala

Robert Chukro

Masis Antranik

Carlos Hermiz

 

Nyheter kring spelare

Vi välkomnar Valon Shabanaj aka Yuri Boyka Mr.168cm som närmast kommer från Råslätt för att slåss om mittbacksplatserna. Han kommer bidra med spänts, bra fot samt brytningsäker och sin mjuka personlighet.

Vi har även ytteranfallaren Fadi Hababa från Hovslätt med sin enorma löpvilja och sina rappa steg och sin irakiska look till att skrämma de flesta högerbackarna i serien.

Leif Barnado eller Barnando som Amo Aydin kallar honom för kommer närmast från NIK och valde att inte ge allt för mycket information om sig själv du han hellre visar det på plan.

Alex Wendmu, mannen som kan missa öppet mål men står oftast för jönköpings snyggaste mål varanan vecka. Det visade han mot anneberg med sitt cykelsparks mål.

Ruben Aslan, En väldigt lugn person som bidrar med komfortabelt spel och har en väldigt fin första touch, visade även vilken man han var när han tog inkylnings shoten med bravur utan några konstiga miner

Lenart Yako, Assyriskas nya kelgris. Gick från Innermittfältare till mittback och har presterat på topp under träningsmatcher. Hans explosiva start gör att han kommer före sin motståndare utan några problem och låt oss inte glömma hans blick för spel samt väldigt duktig med båda fötterna.

Josef Touma, la handskarna på hyllan för 7 årsen men fick en nytändning och visat sig stabil, men bara varanan vecka då hans insatser blandas utav sjukt snabba reflex räddningar men lyder oftast motståndarna när dom distraherar honom.

Dida Oliveira Oliveira, Ny målvakt inhämtad från Sao Paolo. En riktig panter, fötter som Ronaldinho och räddningar som Julio Cesar. Kommer vara en stor del till ett bra försvar.

William Christan, Ai se tu pego dansaren från Sao Paolo verkar inte ha vant sig till den svenska miljön än men han har visat att han har potential till att slåss om en startelvaplats. Snabb och bra på huvudet.

Sist men inte minst MR.X kommer närmast från Halmoun från Syrien. Han har lagt skorna på hyllan 4 gånger men har hittat motivationen igen. Soldaten Tony Kiorkis kommer vara nyttig med sin all around roll då han passar in på de flesta positionerna.

 

 

Om någon vill lägga till något mer så kontaktar ni mig och enbart mig och ingen annan. Så hjälper jag gärna till med att slänga upp mer info om laget.

MVH/ William Yako aka Rebellen

PS. Stavningsfel och meningsuppbyggnads fel är pågrund utav stress nu så hojta gärna till om det är fel någonstans.