Skip to main content

Det var inget skönlir från varken AIK eller FCL men chanserna fanns och det var Ljungarum som stod för de hetaste chanserna.
Som tur storspelade Jens i buren och det ledde till att AIK kunde ta hem segern efter Walids halv volley från halva planen! Mycket vackert och mycket värdefullt

Assyriska försökte rulla boll fast det gav inte resultat då öxnehagas plan var under all kritik och det gjorde att FCL kunde kontra gång på gång. Men Jens var rena rama muren under hela matchen och täckte skott efter skott.
Men AIK tryckte på och radade chans efter chans och man tog ledningen tack vare Walids tunga halv volley från halva plan som tippades över målvakten. 1-0 och spelet började kännas mer som hawaii fotboll, tjong efter tjong samt mycket boll tapp.

Det blev inte mycket bättre i andra halvlek utan samma hawaii lir spelades utav båda lagen, men det var ljungarum som skapade läge efter läge men helt förgäves! Istället fick assyriska straff i 70 minuten som inte nr.99 förvaltade på bästa möjliga sätt och missade. Därefter kändes det väldigt nojigt i backlinjen men domaren hann blåsa av innan det kunnat slutat riktigt illa!

Men starkt ändå trots kasst spel. Onsdag nästa vecka är det gamla dv.5 mötet mellan Hestra-Assyriska!

Med vänlig hälsning William grundlagen Yako (Webmaster)