Skip to main content

Media startar en ny serie intervjuer med nya och även några gamla spelare, där samtliga får 4 snabba att svara på för att ge er perspektiv på vem dem är, samt vilka ambitioner dem har i den Assyriska trikån. Assyriska IK introducerar återigen Valle Elkari, Assyrika IK´s ”Ess med finess”.

1. Berätta lite om dig själv, och dina tidigare fotbollserfarenheter?

– Walid Elkari kallas för Valle är idag 29 år gammal och är en person med fötterna på jorden och är väldigt ödmjuk, till vardags så jobbar jag på Holmgrens bil och trivs jätte bra där! Började sparka boll när jag va 15 år och utvecklingen ökade ganska fort, vid 21års åldern så köptes jag loss till superettan där j-södra stog för köpet spelade där i 2 år, fick sedan upp intresset för bilar o racing som tog ganska mycket av min tid o valde o satsa på det istället. Men nu är jag tillbaka till fotbollen på allvar

2. Vad fick dig att skriva på för just assyriska Ik?

– Jag har spelat i assyriska sen div 5 och har varit med hela vägen fram tills förra året i div 3 där jag tog en paus, men kom tillbaka redan till hösten förra året på grund av att det va spelar brist och att sportchefen Robban va på mig hela året, och kunde inte se mitt assyriska underprestera o valde därför o komma tillbaka på hösten och försöka bidra med erfarenhet, lugn på plan och resultat. Plus att man saknade fotbollen och grabbarna i laget vi är ändå trots allt en familj i assyriska.

Jag valde o spela för assyriska för att det är den ända klubben jag kan tänka mig o spela för i stan, anledningen är att dem verkligen satsar o nöjer sig inte med att stå o stampa på samma ställe som dem andra klubbarna plus att det är mer som en familj och verkligen bryr sig om oss spelare, sen är det ett plus o försöka hjälpa dem så mycket så möjligt så att de yngre spelare ifrån trakten ska kunna få chansen o visa upp sig. Och få en ärlig chans!

3. Vad tror du om den kommande säsongen samt vad du kommer tillföra?

– Jag tror detta året kommer att bli tufft år eftersom vi är i en generationsväxling plus många nya spelare, men jag är övertygad att vi kommer att stå som segrare i slutet och jag förväntar mig inget annat. Jag kommer att tillföra till laget underhållande fotboll och erfarenhet o lugn Smiley winksamt en ledarroll.

4. Vem i truppen i dagsläget hade du helst velat vara för en dag?

– Hade nog valt Ari eftersom han besitter en fysik som heter duga plus att jag nog hade nog skippat träningspasset o varit på stranden istället haha.


Benjamin Birol, Sekreterare/Medieansvarig