Skip to main content

En match som enligt Tegan var av betydelse för Assyriska IK, eftersom vi vid vinst skulle kunna få möta ett betydligt bättre lag, rann ut i sanden denna eftermiddag.
Nu, som så många gånger genom historien har favoritlaget misslyckats (ex Östersunds vinst i CL), detta var ytterligare ett sådant tillfälle.

Assyriska IK dominerade hela 1:a halvleken men fick inget gjort framåt, endast ett skott som man skulle kunna räkna in i kategorin skott på mål.

Den 2:a halvleken skulle börja ungefär likdant, men när Torstorp får en frispark 1:a min in i halvleken spricker drömmarna lite. Torstorp nickar in 1-0 väldigt snyggt iof och välförtjänt.
Våra grabbar kommer av sig lite granna och 20 min in i halvleken gör Torstorp ett mönsteranfall, får ut bollen på vänsterkanten och där skjuter man direkt i mål 2-0.

Inte så långt efter, även nu Torstorps vänstra anfallssida, Assyriskas IKs målvakt räddar första skottet men lämnar retur och hinner inte tillbaka på den lobb som Torstorp lägger över han och 3-0 var ett faktum.

Slutet av halvleken pressar Assyriska ordentligt och Jakob Strandsäter får tillfälle strax utanför målområdet och lägger bollen i bottre stolpen och in.
En hörna i slutet kunde ha blivet skapat ytterligare ett mål för Assyriska, men chansen rann ut i sanden.

Vi förlorar med 3-1 i en match där vi dominerade bollinnehavet. Nedan kan ni se lite bilder från matchen.