Skip to main content

18-årige mittfältaren Noah Shamoun har idag skrivit på ett flerårsavtal med Kalmar FF

Noah fostrades under ungdomsåren i IFK Öxnehaga och Husqvarna FF. Inför säsongen 2019 tog han

steget över till Assyriska Turabdin IK där han spenderat de två senaste åren. Under den gångna säsongen tog han stora kliv i sin utveckling där han startade 26 matcher, och stod för fem gjorda mål och åtta assist, när Assyriska Turabdin IK slutade femma i Ettan Södra. Han fick även pris som Årets talang i Ettan Södra 2020. 

Noah Shamoun, Nyförvärv Kalmar FF
– Kalmar FF har visat ett stort intresse för mig sedan i somras. Jag märkte direkt i samband med mitt besök att det här är ett bra steg för mig med en väldigt familjär känsla runt föreningen. Det är dags att ta nästa steg i min karriär och jag är glad att få göra det här i Kalmar. Jag ser mig själv som en teknisk box till box-spelare som gör allt för laget, är väldigt löpstark och duktig på att hitta ytor.

Lycka till i framtiden önskar Assyriska IK.