Skip to main content

10884946_10152563719865308_1123758060_n

En utav föregående säsongs mest tongivande samt krigande spelare valde att rista in sitt namn för ytterligare spel i Assyriska IK.

Detta är en spelare att räkna med, som ständigt gör intryck och höjer ribban konstant. Det är med stor glädje jag presenterar intervjun med vår ”heders Assyrier” Sabri nedan.

1.Du förlängde precis kontraktet med AIK, varför?

– Jag förlänger med AIK för att jag tycker att det är riktigt kul att spela fotboll i denna föreningen . Jag älskar den snabba fotbollen och det fina spelet som vi vet att vi kan leverera . Sedan älskar jag allt folk i laget och folket runt omkring som alla vill åt samma håll . En annan orsak till att jag blir kvar i klubben är revanschlust . Jag tycker att vi spelar en fotboll som borde synas högre upp i seriesystemet än div 3 . Och framförallt för att det var så nära förra säsongen.

2.Vilka är dina styrkor/svagheter?

-Styrkor – VINNARSKALLE är väl det som beskriver mig i stort men jag kan väl lite annat också .Jag tror att jag är en spelare som är bra på att få ut det mesta av mina lagkamrater . Jag går in i varje duell och varje situation med 100% och min fysik.

-Svagheter – man kan alltid bli bättre på allt men nått som jag verkligen har utvecklat under min tid i AIK är bollbehandlingen .Allt ifrån passningar till dribblingar men det är också nått som jag kan bli mycket bättre på.

-Sedan har jag kanske en tendens till att vilja lite för mycket i vissa stunder och går kanske in i vissa dueller lite för hårt .


3.Vad tycker du om truppen inför kommande säsong?

-Jag tycker att det ser helt ok ut . Allt har kanske inte fallit på plats än och det är många pusselbitar som skall sättas ihop . Vi har tyvärr tappat ett par duktiga killar men däremot så tycker jag att de yngre spelarna ifrån juniorlaget som börjar fylla på gör det riktigt bra . Så om allt går som det är tänkt och man kanske får in någon spelare till så tror jag att folk kan räkna med att AIK kommer vara med i toppen på 2015 serien .


4 . Vem i laget hade du helst varit om du fick byta för en dag, varför?

-Det var ingen lätt fråga men jag hade nog valt att ta ninos plats och fått se hur det ser ut utifrån plan och det hade varit kul att få veta va han står och tänker på under ett tight derby

All lycka till Sebastian under kommande säsong, och hoppas att det blir många fler!


 

Benjamin Birol, Sekreterare/Medieansvarig