Skip to main content

Media startar en ny serie intervjuer med nya och även några gamla spelare, där samtliga får 4 snabba att svara på för att ge er perspektiv på vem dem är, samt vilka ambitioner dem har i den Assyriska trikån. Assyriska IK välkomnar Rasmus Friberg, ”glidtacklarn himself”.

1. Berätta lite om dig själv, och dina tidigare fotbollserfarenheter?

– 24 år gammal från Huskvarna, nu boendes på Torpa. Jag kommer närmast från Egnahems BK där jag varit i 5 säsonger. Jag började spela fotboll i Husqvarna FF och spelade där till junioråldern

2. Vad fick dig att skriva på för just assyriska Ik?

– Det är mycket med Assyriska som lockar – bra lag, tränare och ett gött engagemang kring föreningen.

3. Vad tror du om den kommande säsongen samt vad du kommer tillföra?

– Jag tror och tycker att Assyriska ska tillhöra toppen av serien. Hur vägen dit ser ut får vi se men vi ska vara med när det avgörs i höst. Jag ska försöka bidra med ett bra defensivt spel, gillar att spela fysiskt. Sen vill jag ta kliv framåt som spelare och förbättra mig under årets gång.

4. Vem i truppen i dagsläget hade du helst velat vara för en dag?

– Jag kan tänka mig att byta med Pedram. Tror det blir en soft dag!


Benjamin Birol, Sekreterare/Medieansvarig