Skip to main content

Media startar en ny serie intervjuer med nya och även några gamla spelare, där samtliga får 4 snabba att svara på för att ge er perspektiv på vem dem är, samt vilka ambitioner dem har i den Assyriska trikån. Assyriska IK välkomnar Haris Hucerovic, ”Poängjagarn”.

1. Berätta lite om dig själv, och dina tidigare fotbollserfarenheter?

– Heter Haris och pluggar till byggingenjör på JTH, tar examen nu i sommar, är 22 år gammal. Mina klubbar i ordning är Ekhagen IF, därefter J-södra. I södra var jag utlånad till Råslätt i ett halvår, sedan fortsatte resan till Tord då dem låg i div2. Skadade korsbandet och ”de lila” åkte ner i div3, då skrev jag kontrakt med Tenhult där jag enbart rehabtränade. Efter det var jag tillbaka i Tord förra säsongen igen, för att sedan skriva på för Assyriska IK. Har inga riktiga meriter förutom J-DM seger, en hel del träningar med J-Södra A-lag, och en bra poängskörd dem säsongerna jag spelat och varit hel.

2. Vad fick dig att skriva på för just assyriska Ik?

– Känns som Assyriska vill satsa på mig, och känns som om jag kan utvecklas ordentligt i år. Jag har visioner och mål om att spela så högt upp som möjligt, lika så klubben. Så förväntar mig att jag och spelarna i laget – med hårt jobb ska ta steget upp i div2 i år.

3. Vad tror du om den kommande säsongen samt vad du kommer tillföra?

– Jag förväntar mig som sagt att vi tar steget upp i år. Ser inte att vi kan hamna på en 2a plats. Finns bara en förstaplats i min värld. Och i slutet av säsongen ska det stå ”Assyriska IK” efter den 1;an i tabellen. Jag hoppas på att tillföra med poäng, assist och mål vilket i sin tur förhoppningsvis kommer leda till 3 poäng varje match.

4. Vem i truppen i dagsläget hade du helst velat vara för en dag?

-För en dag… i vår trupp…Martin Dikho.. Han vet EXAKT när man ska ta ”selfies” – haha.


Benjamin Birol, Sekreterare/Medieansvarig