Skip to main content

Media startar en ny serie intervjuer med nya och även några gamla spelare, där samtliga får 4 snabba att svara på för att ge er perspektiv på vem dem är, samt vilka ambitioner dem har i den Assyriska trikån. Assyriska IK välkomnar Alen Yakob, ”spjutet på kanten”.

 

1. Berätta lite om dig själv, och dina tidigare fotbollserfarenheter?

– Alen Yakob 19 år gammal bor på berget (HÖJDEN AV TRIVSELN) Öxnehaga med mamma,pappa,bror,syster. En ganska lugn person som gillar att ta det lugnt med kompisar/familj. Moderklubb IFK Öxnehaga Även spelat för Råslätt SK P95 samt A-Lag, Huskvarna FF Juniorer samt A-lag.

2. Vad fick dig att skriva på för just assyriska Ik?

– Kommer från en korsbandskada på 1,5 år. säsongen 2014 då jag inte kunde lira boll så tittade jag på många utav Assyriskas matcher då jag tycker spelet de spelade passar mig perfekt även att det är mitt folk och ett mycket skönt gäng.

3. Vad tror du om den kommande säsongen samt vad du kommer tillföra?

– Tror att det blir en mycket tuff och spännande säsong. Först o främst får jag kämpa om en plats i startelvan och gör det bästa jag kan.

4. Vem i truppen i dagsläget hade du helst velat vara för en dag?

– Skulle vilja säga Valle den touchen och tekniken sinnessjuk.. Och vid sidan av plan hade jag velat vara Pedram.. När vi arbetar…hans uppgift är att bara gå runt och se glad ut. (han gör inte ett skit) haha.


Benjamin Birol, Sekreterare/Medieansvarig