Skip to main content

Förra matchen mot Hittarp blev inte som vi hade tänkt oss. Hittarp var det bättre laget och kunde rå hem alla tre poängen. I halvlek stod det 3-0 till Hittarp, och efter fulltid vann dem med 4-0. Ännu har vi inte gjort mål eller tagit poäng i denna debutsäsong i tvåan. Men imorgon är det dags för match igen. Denna gång på hemmaplan, mot Varbergs GIF. Varbergs GIF slutade tvåa i div 3 sydvästra Götaland förra säsongen och fick kvala upp till årets div 2. Det går även trögt för dem i seriestarten. Även dem har två förluster på lika många matcher. De har ställts mot Torslanda samt Vinberg.

Det är alltså två lag som ännu inte vunnit eller tagit poäng som ställs mot varann imorgon. Detta gör det hela spännande. Vem har kraften och viljan att ta sina första poäng?

I hemmapremiären hade vi folkfest, otroligt fint att se så många sluta upp och heja fram laget. Vi önskar därav att ni återigen är på plats imorgon. Tredje gången gillt säger man. Ja, imorgon med eran hjälp kan vi allt se till att vinna. Ni behövs för att laget ska nå framgång.

Rosenlunds IP, klockan 15.00. Missa inte detta. Sprid ordet vidare till alla ni känner.

Här har ni en bild från förra veckans match, där det snöa, regna och blåste, svårspelat men Hittarp var det bättre laget.

 

VÄLKOMNA SKA NI VARA IMORGON. 15.00 PÅ ROSENLUNDS IP.