Skip to main content

Peax Svensson har inför vårsäsongens sista match, innan serien vänder intervjuat vår tränare Andreas Tegström. Här får ni svar kring vårsäsongens matcher och läget i truppen m.m. 

PeaX: Vilken av matcherna av de tre senaste oavgjorda, borde assyriska ha tre poäng?

Tegan: Egentligen tycker jag nog ALLA matcherna, men framförallt Vinberg.

PeaX: Vad saknades under vårsäsongen?

Tegan: Vi har haft ett bra fotbollsspel men otroligt svårt att göra mål. Några matcher har oturen riktigt skrattat oss i ansiktet och någon match gjorde inte alla sin bästa match.

PeaX: Vad tror du om höstsäsongen?

Tegan: Det känns som vi är på gång nu, att vi är tuffa att möta. En säsong med kontinuitet i Truppen/laget. Har inte haft en match med ordinarie spelartrupp på 13 matcher.

PeaX: Vad krävs det av Assyriska IK för att få det att lossna?

Tegan: Tro på det vi gör, så kommer 3 poängerna. Vi har ju ett mycket bra lag så det kommer. Spelarna verkar inte ha deppat för tabelläget, utan dom är sugna på match imorgon

PeaX: Hur har träningsveckan varit denna vecka.

Tegan: Den har funkat bra, lite småskador hit och dit. Jakob Strandsäter är tillbaka, och är Michell Haidari tillgänglig imorgon så är han med.

PeaX: Vilken matchbild får vi se Assyriska IK spela imorgon?

Tegan: Definitivt att vi vill styra matchen, dom ligger med hög press och dom är snabba på kanterna. Vi ska spela vårt spel för Hittarps IK har inte tagit så många poäng på bortaplan.

Prognosen lovar vinst//PeaX