Skip to main content

– Hur gick idag och i veckan? Och vad har Ni lagt fokus på?

Tegan: Vi lägger fokus på vårat spel i stort sett varje vecka, vi gick in med en god känsla vid segern senast och fokuset ligger att utveckla vårat spel både defensivt och offensivt, det jobbar vi med varje vecka.

– Hur är läget i truppen? Skador och avstängningar?

Tegan: Det ser bra ut, det är Kirill som är avstängd, annars så är det en full trupp och det är väldigt bra konkurrens på träningarna så det är kul. Det är svårare än på länge och ta ut en elva och då är det kul som tränare.

– Förra matchen hade allt, segermål i den 94:e minuten, röda kort och bortdömda mål. Vad tar vi med oss från en sådan match?

Tegan: Det är moralen och att vi kan vända ett underläge i paus där vi ändå har det tungt. Vi startar matchen bra i en halvtimma men vi får ett mål emot oss, sedan har vi det tungt i 10 minuter, en kvart. Vi räddar kvar matchen och vi vänder i den andra halvleken. Det är en väldig moral och det är kul att se.

– Hur tänker du nu när vi möter Sävedalens IF i returen och vad har vi ändrat sedan förra matchen då det blev 4-0?

Tegan: Vi möter ett spelande lag denna gången gentemot förra matchen mot Varberg. Vi har tagit väldiga steg sedan vi mötte de senast. Det kommer att bli kul och se vad vi kan prestera mot de imorgon. Vi är revanschsugna.

– Hur agerar du som avstängd tränare?

Tegan: Ja, det är passivt. Det är bara att vara på läktaren egentligen. Det är det enda jag kan göra.

– Sävedalens IF har chans att bli etta vid seger, hur tänker du där?

Tegan: Vi fokuserar på att vinna matchen imorgon och hoppas att vi lyckas med det.