Skip to main content

Höganäs BK står för motståndet imorgon, vad har du för tankar?
Tegan: Vi mötte de i våras och vi slog de med 1-3 borta. Nu har de revansch och utfodra, de har varit starka och känslan är att de har varit nära mot många lag. Det kommer och bli en tuff match.

Det har gått lite dåligt på hemmaplan när det gäller poäng och resultat.
Tegan: Ja, men vi har spelat bra. Det måste vi säga, däremot så har vi inte fått med oss resultaten alltid men nu har vi vänt på det. Vi vann mot Tenhult senast. Nu ser det väldigt positivt ut.

Vad vet vi om Höganäs BK? Är det någon eller några vi ska hålla koll på?
Tegan: Det är ett hårt jobbande lag. De har ju några anfallare som har gjort lite mål framåt. De hade en bra mittfältare sist vi möttes som jag tycker är duktig men vi ska ändå inte fokusera på några spelare.

Ska vi ändra något när det gäller vårt spel/taktik?
Tegan: Nej, vi fokuserar på vårt spel. Vi har en stor tro på vårt spel. Det kan vara några detaljer som vi ändrar lite på men inget annat.

Hur ser det ut i laget? Skador eller avstängningar?
Tegan: Det är Pedram som är sjuk och Ahmad som har lite problem med en baksida, så han låter vi vila.

Ari är i god form och har gjort några mål framåt.
Tegan: Ja, helt klart. Han har gjort mycket mål men han kan göra mer med tanke på de chanser han skapar. Han har varit riktigt bra.

Vi förlorade lite oturligt senast borta mot Dalstorp. Var det en olyckshändelse?
Tegan: Är besviken senast vi förlorade borta mot Dalstorp med 2-1. Vi är mint lika bra som de. Jag hoppas på revansch imorgon.

Nu är det sex matcher kvar av serien.
Tegan: Det är spännande matcher som kommer. Det andra tänker vi inte på, vi vill vinna nästa match hela tiden. Gör vi det så kommer det och bli riktigt bra, det är känslan.

Lycka till imorgon.
Tegan: Tack!