Skip to main content

Assyriska IK;s presskonferens  där man presenterade nyförvärv gick av stapeln 1 april. Där presenterades dem nya spelarna utav våra 5 nya sponsorer och härmed vill vi sätta fokus på just dessa och deras tankar kring debuten i div3 samt varför dem valt just oss.

Assyriska IK – Framgång utan gränser. Men bakom denna saga finns det många eldsjälar och sponsorer som tror på oss, ser vår utveckling, och ger oss förtroende. Bland dessa så vill jag passa på att lyfta fram dem senaste som anslutit till Assyriska-familjen.

Under presskonferensen gick skribenten Josef Birol ivrigt runt och korsförhörde olika VD;ar och representanter för just dessa företag.

Så här svarade dem på frågan ” Varför valde ni att sponsra Assyriska IK & vilka förväntningar har ni på den kommande säsongen?”

Mikael Geiron – VD på Qualified Nordic AB

“Först och främst känner vi att Assyriska är lite som vi. En Bullterrier som är påväg framåt, passar sig inte omgivningen så får man sig ett bett. Samtidigt så är vi glada att bidra till Assyriskas framtida framgång, vilket kan bli en saga om det går som det är tänkt. Förväntningarna på säsongen är spektakulära matcher, spektakulära mål! Vi vill att Assyriska IK får en framskjuten plats i tabellen redan i början av serien. Vi tror på detta med tanke på alla nyförvärv som har en bra grund och även är väldigt rutinerade. Det vi tror främst på är sammanhållningen som vi sett i laget som kommer avancera Assyriska IK”

 

Christer Henningsson – Säljare på Dina försäkringar

“Vi ser inte detta som en sponsring, utan ett gott samarbete. En annan sak som fick våra ögon att fastna på Assyriska IK är föreningens samhällsengagemang. En förening som inte bara håller på med fotboll utan andra fina insatser runt omkring i samhället. Mina förväntningar på den kommande säsongen är optimism! Med tanke på alla rutinerade nyförvärv så tar vi en top 4 placering i serien”

 

Stefan Nilsson – Säljare på Ramirent

“Vi mer eller mindre älskar sport, framförallt fotboll. Assyriska IK driver även en verksamhet för ungdomar som vi även brinner för. Ramirent tycker det är jättespännande att få vara med och ta del av Assyriska IK;s resa. När det gäller kommande säsong så tror vi på ett avancemangsrekord! Ytterligare ett steg alltså “Sky is the limit”.

 

Stefan Erixson – Platschef Lindströms Bil Toyota

“1. Vi tror att samarbetet med Assyriska IK kommer att driva och påverka Lindströms Bil positivt. 2.Vi gillar idén med det hela, Det ska bli jättekul och spännande att följa Assyriska IK genom denna resa, Magkänslan säger att detta kommer gå jättebra. 3. Vi tror på mångfalden som Assyriska IK har såväl som Lindströms Bil, “Mångfald före enfald”. Vi tror att kommande säsong kommer att gå bra! Förväntningarna är att alla kommer ha kul, att det skall vara schysst spel, fairplay och sist men inte minst – Serievinst”

 

Johan Sethberg – Delägare på Fastighetsbyrån – Swedbank

“Vi tycker om Assyriska IK, men inte bara för fotbollen. Vi gillar deras samhällsengagemang, ärlighet och det mångkulturella. Vi gick väldigt mycket på magkänsla och vi ser detta som mer än “bara en sponsring”. Vi förväntar oss en rolig säsong där alla har kul, och även en hög placering.”

 

Assyriska IK vill tacka alla nya samt gamla sponsorer för förtroendet och hoppas vi kan förvalta samt leva upp till era förväntningar den kommande säsongen.  Utan er vore inte detta möjligt.

 

Benjamin Birol

Sekreterare/Medieansvarig Assyriska IK