Skip to main content

ÄNTLIGEN är det klart! Daryl Smylie & Seif Kadhim är klara för Assyriska IK!

“Det har varit mycket jobb bakom kulisserna för att få till det och alla i klubben har jobbat otroligt hårt för detta, säger Marcus Dere” till Jnytt.se.

“Jag ser det som en spännande utmaning. Det ska bli kul och jag känner till Tegan (Andreas Tegström, tränare) och flera runt laget. Det kommer bli en spännande utmaning för mig själv och det kommer bli ett otroligt roligt år 2020, säger Smylie till Jnytt.se.”

“Vi är jätteglada att ro i hamn den här värvningen. Det har varit ett väldigt hårt arbete och nu lyckas vi få det klart. Det har varit mycket jobb bakom kulisserna för att få till det och alla i klubben har jobbat otroligt hårt för detta, säger Marcus Dere till Jnytt.se.”

“Det är en jättebra spelare som vi har tittat på ett tag och jag tittat lite närmare på. Trots sin ålder har också han rätt mycket rutin, ungefär 150 matcher i division 1 och uppåt. Han har en jättefin vänsterfot som tillför mycket för oss och det är en spelare som passar in i vår spelstil,säger James Gorial till Jnytt.se.

“Jag blev kontaktad tidigt av Assyriska och vi har samtalat fram och tillbaka. Jag fick en positiv känsla med James och Tegan när de förklarade satsningen och vad de vill göra. Jag är en stor pusselbit med min rutin och med vad jag tillför. De har varit väldigt tydliga med va de vill få in, Smylie bland annat och de har haft en tydlig strategi som jag ville haka på. Säger Seif Kadhim till Jnytt.se.

Varmt välkomna till Assyriska IK!


Mediabevakning:

Smylies beslut – stannar i Jönköping
https://www.jnytt.se/article/smylies-beslut-stannar-i-jonkoping/

Mycket jobb bakom Assyriskas storvärvning: ”Arbetat otroligt hårt”
https://www.jp.se/article/mycket-jobb-bakom-assyriskas-storvarvning-arbetat-otroligt-hart/

Tidigare Södrastjärnan klar för Assyriska
https://www.jp.se/article/tidigare-sodrastjarnan-klar-for-assyriska/

Officiellt: Smylie klar för division 1-klubb
https://www.fotbollskanalen.se/bloggar/sillybloggen/2020/01/13/officiellt-smylie-klar-for-division-1-klubb/

Officiellt: Daryl Smylie och Seif Kadhim klara för Assyriska IK
http://fotbolltransfers.com/site/news/118568