Skip to main content

Sista hemmamatchen spelad och Assyriska IK spelar kvar i ”2:an” säsongen 2018.Dagens match mot Lindome GIF gav naturligtvis mersmak att man jobbar på rätt väg med laget, det unga laget. Man tog för sig ordentligt i den 1:a halvleken och Assyriska IK gjorde också det 1:a målet genom Albin Lagerberg i den 8:e min.

Assyriska IK hade flera skarpa chanser i halvleken och dominerade stundtals. Tyvärr så lyckade Lindome kvittera innan paus på en riktigt fint nickmål vid stolproten av Nicolas Sandberg i den 22 min.

Den 2:a halvleken tog Lindome kommandot i de första 10 min. Ari banda gick ut och Kirill Laptev kom in och det blev lite mera tryck och spel mot Lindomes försvar. Spelet blev lite bollar på chans hos Lindome som också gick in i försvarsposition.

Många var det nog som trodde på ett kryss, ända tills Ashor Denka-Nisan sprang sig fri och tryckte in 2-1 målet i den 86 min.

Assyriska IK kunde ta 3 poäng i den sista hemmamatchen inför ett fåtal publik på läktaren. Nu väntar Vinberg IF på bortaplan den 14:e, som också avslutar säsongen 2017.