Skip to main content

– En märklig och svängig match, eller vad säger du?

Tegan: Ja, det känns som att vi ändå är på en hög nivå och att vi gör tre mål mot ett av topplagen. Vi gör en bra match men vi saknar den lilla extra skärpan och vi skapar chanser innan de gör det avgörande målet. Det är vi som bjuder på deras målchanser, det känns lite surt men så är det. Vi går framåt hela tiden och tar steg.

– Jag vet inte men är det bara jag som tycker att i mitten av den andra halvlek så känns det väldigt stillastående när det gäller vårt spel.

Tegan: Nää, det tror jag inte. Vi möter ett bra lag som har en bra form i höst och det visade de i deras kantspel att de har kvalitéer. Men jag tycker att vi gör det bra och skapar chanser samt gör tre mål, det är starkt gjort. Men det är surt att släppa in fyra mål men så är det ibland.

– Dijan kom in i mitten av halvleken, han var inte med i startelvan.

Tegan: Ja, det är hård konkurrens i laget. Man måste visa på träningarna att man vill vara med och jag brukar säga det innan varje träningsvecka att de som visar mest är dem som får spela.

– Är det något mer du vill tillägga om dagens match?

Tegan: Jag tycker vi gav det en riktig chans. De gör mål på övertid 4-3 och det är alltid surt det går inte att säga annat, det kunde lika gärna varit vi.

De hittar mycket inlägg mot bortre stolpen och där är de farliga. Nästan alla deras mål var att de kom runt på kanten och sen inlägg på bortre. Men det är mycket som är positivt idag, vi skapar många chanser mot ett väldigt bra lag.