Skip to main content

– Vinst med 3-1, vad säger du om matchen?
Tegan: Vi startar matchen jättebra, speciellt första kvarten. De är inte med och vi skapar flera målchanser, redan efter tre minuter tar vi ledningen efter ett mycket fint anfall. Sedan får vi ett lite oturligt mål emot oss “självmål”.

Sedan fortsätter vi i en kvart och gör det jättebra men helt plötsligt ska vi börja dribbla och vi tappar boll när vi är felvända som vi inte ska göra och då var vi tillbaka till det vi gjorde i våras.

I halvtid så fick de höra vad jag tyckte och tänkte. Den andra halvleken visade vi att vi ville vara med i matchen igen och det var väldigt kul att se hur vi kunde höja oss, vi har även fler chanser att göra mål.

Jag tycker att vi som lag gör det jättebra i andra och har mer rörelse och “Torslanda” blir tillbaka pressade och får inte gratis chanser som man fick lite i slutet på den första.

– De var många idag som visade vilja och krigade, Abdu var en de och det kändes som att han var överallt.
Tegan: Ja, det är kul att se. Vi har gjort det såpass bra så han har inte fått chansen tills nu i de sista omgångarna och han har verkligen visat vad han går för, han har tålamod och jobbar stenhårt på träningarna.

Nu är det väl så att vi har klarat oss kvar i division två, vad har du för tankar?
Tegan: Vi har en annan ambition än “stanna kvar” och det har vi visat på hösten. Vi har vunnit sex av åtta matcher och vi visar vad vi är för ett lag och var vi kan vara.

Nästa match är borta mot Eskilsminne 2017-09-23 15:00.