Skip to main content

Omg 5 Huyndai Cup – Kvartsfinal | Assyriska IK vs J-Södra U21

En konstig match med flera tempotoppar samtidigt som tempot i nästa stund sjönk ordentligt. Assyriska IK hade en dominans i den 1:a halvleken med flera fina spelchanser. Dijan Vukojevic satte i 37 min 1-0 för Assyriska IK och bara en stund senare fick Assyriska ett vackert mål av Albin Lagerberg tvivelaktigt underkänt för offside.

I Huyndai Cupen är det fritt att byta och i den andra halvleken hade man bytt in flera av de andra spelarna, vilket skapade en andra halvlek med flera målchanser åt båda håll som inte resulterade i något.

I den 52 min kom iallafall Arian Banda fri och kunde göra målvakten och slå in 2-0. Assyriska IK blev mera passiva efter målet vilket satte J-Södra i en bättre spelsituation. Ett vackert mål gjorde iallafall J-Södras William Stille som kunde reducera till 2-1.

J-Södra fick energi och kunde så när gjort en kvittering med en ribbträff i slutet av matchen. Assyriska IK kunde hålla ut till slutet och vann med 2-1.

Fler bilder från dagens match hittar ni på vår Facebook-sida.