Skip to main content

Vinst med 2-0, vad tycker du om matchen?
Tegan: Första halvleken är vi bra och vi styr matchen fullt ut, vi kanske slappnar av lite sista 10 min när vi leder med 2-0. Den andra halvleken så chansar de och vi är lite stirriga måste jag säga och vi gör det lite svårare för oss själva än vad det ska vara.

Efter utvisningarna (Höganäs BK) så skapar vi inte särskilt många chanser.
Tegan: Vi hade några klara chanser där vi kan göra mål men vi leder med 2-0 och vi behöver inte storma fram och gör mål.

Men kanske som publik tycker man kanske att de har två utvisningar och behöver göra fler mål?
Tegan: Som publik tycker man säkert det men om vi släpper in två mål och förlorar poäng. Det är bättre att ha 2-0 än 2-2.

De nya som inte har fått mycket speltid, tycker du att de gjorde det bra idag?
Tegan: Vi hade några några spelare borta och det var en möjlighet för de andra att visa sig och jag tycker verkligen att de gjorde det. Sedan att de kanske inte orkade riktigt i den andra och det syntes att man inte var match van men de tog verkligen chansen.

Två nya målskyttar idag.
Tegan: Hamad gjorde mål idag, han gjorde mycket mål förra året i Tenhult så han har potential att göra mål. Även Abdu är målfarlig och gör mycket mål på träningarna, det är kul att se.

Tre poäng idag och vi ligger i mitten av serien.
Tegan: Vi har fem segrar av sju matcher i höst och det är bra facit. Vi har den potentialen att kunna vara i topp två eller tre i den här serien när vi får till det och det har verkligen visat nu i höst. Det är bara att fortsätta!

Det känns bra nu inför nästa säsong med tanke på att vi har gjort en bra höst.
Tegan: Det finns lite och bygga på inför nästa säsong. Det är så skönt att se att vi kan spela vårt spel och är det spelförande laget i de flesta matcherna och vi tar stora kliv framåt hela tiden. Väldigt kul att se.