Skip to main content

Assyriska gästade Västervik under lördagseftermiddagen och det gick inte som man hade tänkt. Man kom inte upp till normal standar och fick inte med sig de tre viktiga poängen hem. Tabellstriden tätnar rejält nu… 

Senast Assyriska spelade mot Västervik så var det 1 Juni och då blev resultatet annorlunda än lördagens match. Förra mötet slutade med en 5-0 vinst för Assyriska, där Västervik hade svårt att hänga med i tempot och kraft att mäta sig mot våra killar.

Lördagens drabbning vanns utav Västervik med 3-2..

Assyriska var det lag som var de bollförande laget och tog tag i taktpinnen som vi är vana med att se, och tillät inte Västervik spela sitt spel. Många gånger som förr så lyckas inte Assyriska förvalta sina chanser som man får under matchen. Detta skulle påverka lördagens resultat.

Västervik hade två målchanser och en straff som de tog vara på och gjorde mål på. Assyriska hade en hel del målchanser och spelet i sig.

Uddamålsförlust och tre förlorade poäng mot Västervik. Nu återstår det 5 matcher innan serien för denna gång tar slut. Ni tar vi nya tag och ser framåt mot Gnosjö som spelas den 14:de September klockan 15.

Ta er en titt på händelserna i matcher och spelartruppen – http://www.smalandsfotbollen.se/spelprogramresultat/?scr=result&fmid=2436484