Skip to main content

Eriksstipendiet 2013 går till Umit Efrem. Tränaren för Assyriska IK´s P 97/98 lag fick igår ta emot ett storartat pris. Tack för allt du gör för våra ungdomar samt ett stort Grattis till stipendiet. 

För er alla som inte vet vad Eriksstipendiet är – håll till godo.

“Erikshjälpen arbetar för att förändra världen genom att ge liv åt barns drömmar, både i Sverige och utomlands. Med detta stipendium vill vi uppmuntra och uppmärksamma ett gott arbete för barn och unga i vår kommun” – Detta är Erikshjälpen Second Hand Jönköpings “krav” för att få stipendiet.

I denna artikeln väljer jag att framhäva Umit Efrem som till vardags är tränare för Assyriska IK´s ungdomslag. Den 27 April fick Umit ta emot ett pris som står oss inom Assyriska varmt om hjärtat. Eriksstipendiet 2013 samt 5000 kr som skall fortsätta utveckla föreningen framåt i frågan om Barn och Ungdomar.

IMG_9877

Motiveringen lyder så här – ” För att Umit gör allt för de här ungdomarna,  Han är som en extrapappa som skjutsar till träning och match, ställer upp för barnen, fixar allt i föreningen och lagar mat. Då barnens föräldrar inte finns där, finns Umit där för barnen” 

IMG_7460

Från Assyriskas sida så är detta oerhört stort, eftersom vi nyligen startat våran ungdomssatsning. Detta visar att vi inte nöjer oss och vill utvecklas på alla plan kring föreningsverksamheten samt fotbollen.

Återigen vill jag passa på att gratta Umit Efrem för stipendiet och önska laget all framgång när serien drar igång nästa helg.