Skip to main content

Idag spelas den efterlängtade cup matchen mot Sommens AIF. Matchen startar igång klockan 18.45 och det är första matchen i cupen för Assyriskas del. 

Sommens AIF spelar i div 5 NV och tog klivet upp förra året tillsammans med IFK Öxnehaga ifrån den lägsta serien (div 6). Sommens har ett ungt lag men där dem tillsammans krigar på för att försöka ta sig upp i seriesystemet. I årets div 5 NV så har Sommens hunnit med att spela 2 matcher, där laget vunnit 1 match och spelat 1 oavgjord, dem har 4-0 i målskillnad och ser rätt starka ut inför denna säsongen.

Sommens AIF vann sin grupp i Hyundai cup mot Torpa AIS, Adelöfs IK samt Asby IF och tog sig till andra omgången utav cupen. Det är nu i omgång två som lag från div 4, div 4 Elit samt div 3 kommer in i cupen. Mer om detta finns på länken, lite längre ner.

För er nya som hittat er hit och inte vet vad Hyundai Cup (Smålandscupen) är för något så länkar jag artikeln igen : https://www.assyriskaik.se/?p=1586 där även lite mer fakta om Sommens finns.

Om ni skulle vilja komma bort till Sommen och heja fram laget till vinst så har ni adressen här :

Idrottsplatsen 57361 SOMMEN (man åker mot Tranås).

Kom gärna till Sommens för att heja fram laget till vinst. Forza AIK.