Skip to main content
Som ni kan läsa i inlägget under så har Assyriska IK fått 6 nya nyförvärv och dessa är åter igen :
Richard Harmis – Råslätt
Michell kamhie – Tenhult
Hampus Rubin – Barnarp
Aram Ibrahim – Råslätt
Alex Wendmu – Råslätt
Petros Russom – IK Tord
Innan vi gör ett inlägg om alla spelare så tänkte vi presentera våra nyförvärv först så ni har en inblick i vad för spelare det är AIK har värvat.
Först ut är –
Michell Kamhie
Michell är en forward i högklass. Såg till att J-södra vann kvalet mot Bunkeflo och tog sig upp till Superettan. Michell har även spelat för Husvarna FF men i HFF så förlorade Michell sitt självförtroende samt glädjen till fotbollen så han bestämde sig för att finna det återigen och det var där Tenhult kom in i bilden.
En vass målskytt och en hård targetspelare. Kommer med sin erfarenhet att hjälpa laget med målskyttet samt vara en ledare eftersom han har spelat högre upp och vet vad som behövs för att nå framgång.
Aram Ibrahim
En mittfällts motor som sällan, sällan förlorar eller spelar en felboll. Har spelat i GAIS och året var 2001. Aram var också med i J-södra laget som kvalade upp till Superettan. Efter två säsonger med J-södra i Superettan så valde Aram att gå till Tenhult med Michell men efter en säsong i tenhuld så valde han att gå tillbaka till sin moderklubb Råslätt för att hjälpa dem ta sig uppåt i seriesystemet. Aram är känd för sin arbetsvilja på plan samt att han fått pris som div 1 bästa mittfältare. Kommer med sin erfarenhet och speluppfattning att vara en stor prägel till laget.

Petros Russom –
En mittback som har ett fint öga för spelet. Dem senaste säsongerna har han varit lite skadebenägen men skall nu vara helt återställd. Petrus är en hård mittback som inte backar för att spela hårt men schysst. Spelade förra säsongen för IK Tord i div 2, men eftersom laget åkte ner och många utav hans kamrater valde att söka sig till andra klubbar så bestämde Petrus sig att göra detsamma. Har även spelat för råslätt sk.
AIK har en ung backlinje i år men med Petrus ankomst så lär backlinjen bara bli bättre.
Alex Wendmu –
En forward/ytter som har ett fint öga för spelet. Ger sig aldrig och ser alltid till att motståndarbacklinjen blir trötta utav allt hans spring. Har även han spelat för Huskvarna FF men fick spela på fel position , så Alex valde att gå tillbaka till Råslätt och var en utav lagets bästa spelare när han var med att lyfta upp Råslätt ifrån div 3 till div 2.
Richard Harmis –
En forward/ytter som också älskar att löpa och störa motståndarbacklinjen. En utav dem snabbaste i årets upplaga utav AIK. Missar sällan ett friläge när han kommer ensam mot mål. Spelade förra säsongen för Råslätt men valde att erbjuda sina tjänster till AIK när dom tog klivet upp till div 4 Elit. 21 år gammal men det kan man inte förstå när han spelar så självsäkert och med en stor vilja att alltid göra sitt yttersta för laget.
Hampus Rubin –
Är en målvakt som kommer erbjuda säkerhet för laget. Backlinjen samt övriga spelare kommer känna ett lugn när Hampus står i målet eftersom han är duktig med fötterna och händerna. Kommer ifrån Barnarp men har även spelat för J-södra. 24 år gammal med en mognad som slår dem flesta.
Dessa egenskaper har våra nya nyförvärv men det är inte allt, Det är som lag man vinner. Kom till Rosenlunds IP under serien och bevittna deras och laget egenskaper.