Skip to main content

Assyriska IK gästade IFK Stockaryd på lördagseftermiddagen och det hela slutade med vinst för Assyriskas del. En match som stod och vägde i första halvlek men Assyriska satte in en extra växel i andra halvlek.

Assyriska IK:s mål gjordes utav Alex Wendmu, George Nissan samt Lirim Bilibani.

Som jag skrev tidigare så stod matchen och vägde i första halvlek där Assyriska inte tilläts spela sin fotboll eftersom Stockaryd stängde igen alla chanser till mål. Michel Kamhie var på spelhumör när han väl gång på gång kom ner i banan för att spela bollen vidare till kanten för att backarna/mittfältet skulle slå inlägg. Samma visa skedde vid målet som Alex gjorde. Michel spelar ut bollen till en frispelad Alex som drar till ett långskott som letar sig i krysset.

I andra halvlek så fick Assyriska mer yta att tugga på och bollen rullades runt genom hela laget och vi i publiken fick se att Assyriska återigen vaknat på rätt sida och ville spela en fin fotboll. Georges mål gjordes utav ett fint framspel utav Richard som hittat rätt när han nu spelar som mittfältare. Spelade fram bollen till George som i sin tur gör sina två gubbar som han har emot sig och skjuter sedan bollen i målvaktens bottrehörn. Lirims mål gjordes på ett mer turligt sätt, där George slår hörnan till Valon som i sin tur skall dra på mål men får fel träff och bollen letar sig fram till Lirim som lätt kan trycka in den i mål.

http://www.smalandsfotbollen.se/spelprogramresultat/?scr=result&fmid=2436397 – Smålandsförbundets hemsida där ni kan se uppställningen utav laget och vilken tid målen gjordes samt vilka det var som fick gult kort.

Tackar er alla som åkte dem långa milen för att heja fram vårt kära Assyriska IK.