Skip to main content

Assyriska bjöd publiken på fin fotboll igen och vann mot Gnosjö. Första halvleken var ganska jämn, men i andra ville Assyriska mer och vann matchen rättvist.

Assyriska tog emot Gnosjö under lördagseftermiddagen och sökte revansch för förlusten de fick mot Västervik. Revanschen skulle Gnosjö få smaka på.

Det var inget snack om vilket lag som var det boll förande laget under matchens första halvlek. Assyriska gick ut hårt och ville skapa oreda för motståndarna redan från början.

Michel kunde efter ett fint samarbete med Matins skjuta in 1-0 efter 15 minuter, och Assyriska fick den start man ville ha, laget skapade många chanser och ville göra mer mål för att stänga matchen snabbt, men man fick inte hål på Gnosjö. Tyvärr så lyckades Gnosjö kvittera innan domaren hann blåsa av för halvtidspaus. 1–1 slutade första halvleken.

Under halvtidspausen hade Assyriska pratat om att man skulle fortsätta att sätta press och utöka resultatet ganska snabbt.

Detta var något de lyckades med. Assyriska gick ut och spelade boll och bjöd publiken på fin fotboll. Återigen var det Michel som hittade nätet och efter det hade man allt i matchen.

3, 4 och 5–1 kom ganska snabbt efter varandra. Assyriska hade tagit tre viktiga men rättvisa poäng.