Skip to main content

Eftersom Assyriska IK förlorade bortamatchen mot Gnosjö i Tisdags så är denna matchen mot Nässjö FF väldigt viktig för att kunna hänga sig kvar i toppen utav serien. Matchen spelas på Rosenlunds IP, Lördagen den 8:de Juni med matchstart klockan 15.00.

Nässjö FF spelade igår kväll mot Tjust på hemmaplan och vann matchen med 5-0 och puttade ner oss mot en tredjeplats och dem återtog andra platsen bakom ledande Aneby. Detta vill nu Assyriska IK ändra på i morgondagens match.

 

Nässjö FF är ett bollskickligt lag som också gillar att spela bollen på backen och göra det svårt för motståndarna till att låna bollen. Ett ungt men väldigt välspelat lag så att säga.

Under säsongen 2011 spelade Nässjö FF i div 3 Nordöstra Götaland där dem kom på en elfte plats efter 22 spelade matcher. 7 vinster, 2 oavgjorda och 13 förluster var deras facit under den serien och en direkt biljett till div 4 Elit Västra.

Säsongen efter spelade dem i div 4 Elit Västra så var Nässjö FF favorittippade men hamnade då på en 7:de plats med ett facit på 8 vinster, 4 oavgjorda och 10 förluster.

Nu spelar dem i div 4 Elit Norra och som jag skrev tidigare så ligger dem på en andra plats i tabellen. Nässjös facit efter 8 spelade matcher är – 5 vinster, 1 oavgjord och 2 förluster. Lagen Nässjö FF mött är – Mariebo, Gnosjö, Hovslätt, Habo, Aneby, Gislaved, Tjust och IFK Stockaryd. Deras bästa målskytt heter Milos Mladenovic som under säsongen lyckats göra 5 mål.

 

 

images

 

Rosenlunds IP klockan 15.00 imorgon Lördag den 8:de Juni. Kom dit och bevittna en mycket viktig match i serien div 4 Elit. Assyriska IK har bestämt sig för att ta tillbaka andra platsen i tabellen. Missa nu inte detta.

 

Nu är det väldigt viktigt att ni kommer till matchen och hejar fram Assyriska IK till vinst. Ni behövs för att vi skall nå framgång. Det är tillsammans med er vi vinner och tillsammans med er vi förlorar. Vi är mer än en klubb, Vi är familjelaget på alls läppar.