Skip to main content

Det återstår nu bara 3 matcher kvar utav division 4 Elit Norra. Matcherna som är kvar att spelas är mot Nässjö, Stockaryd och Habo. Vinner Assyriska mot Nässjö så har man säkrat en plats i division 3. Detta vill ni inte missa. 

Nästa match spelas mot Nässjö på bortaplan och matchen spelas nu på Lördag, klockan 15.00. 

Nässjö som i skrivande stund ligger på en 4:de plats i tabellen har mycket att spela om. Men det har Assyriska också. För Nässjös del så kan de ta över andra platsen, om resultatet i de andra matcher vill sig väl.

Assyriska kan på lördag säkra en direktplats till DIVISION 3 nästa år om man vinner matchen.. Är inte detta otroligt start och kul gjort om man nu gör det? 

Därav vill vi att så många som möjligt kommer och stöttar laget till vinst och avancemang på lördag. Matchen kommer att spelas på Skogsvallen i Nässjö med matchstart klockan 15.00

Vi hoppas att så många som möjligt kommer dit och stöttar laget som ni gjort under hela säsongen.

Ni som inte hittar till Nässjö kan åka med folk som hittar dit. Men för att komma till Nässjö så åker man via Ekhagen eller Huskvarna.

VID VINST SÅ AVANCERAR ASSYRISKA IK SIG TILL DIVISION 3.. Missa inte detta nu.. Kom till Nässjö på Lördag för att stötta laget till vinst och avancemang.. 

FORZA ASSYRISKA IK 

 

images