Skip to main content

Assyriska kunde säkra avancemanget mot Nässjö, men hemmalaget ville annat.. Båda lagen delade på poängen.

Assyriska åkte till Nässjö med ett huvudmål. Det var att man skulle dit och spela om de tre poängen som skulle säkra avancemanget till division 3..

Gästerna Assyriska började bäst som vanligt, de tog tag i taktpinnen och ville göra mål för att sätta press på Nässjö. I matchens 30.e minut lyckades Matins Ebuka göra 1-0 till Assyriska utav ett fint spel genom hela laget. Nässjö gav sig dock inte. De ville annat denna lördagen. Dessa tre poäng var viktiga för de också.. Efter Assyriskas ledningsmål så skapade Nässjö oreda för Assyriska.

Hampus kunde under flera gånger under matchen se till att rädda sitt Assyriska. Assyriska gick till halvtidspaus med ledning.

Andra halvleken börjar som den första slutar, Nässjö skapar många farliga chanser som Hampus räddar. Assyriska lyckas dock ta tillbaka bollen och är återigen de bollförande laget. Men med fem minuter kvar lyckades Nässjö kvittera och matchen slutar 1-1.