Skip to main content

En viktig match för båda lagen, dels då båda kom ifrån en förlust och vid vinst skulle Assyriska rycka lite från Ullared.

Den 1:a halvleken kunde inte starta sämre för Assyriska IK, då man fem min in i halvleken fick ett baklängesmål vid en en frispark som slogs in i boxen och en Ullared spelare nickar in bollen och 1-0 var ett faktum.

Assyriska spelade upp sig, men i vanlig ordning så hade man svårt att göra mål. Assyriska lyckades trots allt att få kvittering innan pausen, genom Midde.

Den  2:a halvleken startade betydligt bättre och än en gång var Midde framme och kunde göra 1-2 till Assyriska på straff.
Sedan radade Assyriska upp fina chanser, Ari Banda var igenom 2 gånger men tyvärr för vår del så missade han, Michell Haidari kom in i den 2:a halvleken och skapade flera chanser som borde varit värt ett bättre öde.

Efter en fadäs i bakre laget slant Ullareds 2-2 mål in och dramatiken var oerhörd när mörkret föll.

I den näst sista minuten fick Ari äntligen sätta dit den och Assyriska tog tre poäng och sång i omklädningsrummet var givet.