Skip to main content

Vi börjar matchen med bra passningsspel och är väldigt revanschsugna efter cupförlusten. Den bästa chansen vid ställning 0-0 fick Ashor som kom in i straffområdet från sin vänsterkant och avslutade men stolpen stod i vägen.

Till slut får Tvååkers en frispark efter en kontring i ett ganska farligt läge men denna gången var det ribban som ville att det skulle stå 0-0.

I slutet på den första halvleken så krigar Staivar till sig bollen och vinner den på mittplan som han sedan passar till Dijan som tar den och kommer till ett avslut som Tvååkers målvakt släpper en retur på och där var Ari och satte 0-1 till oss i min 42. Helt rättvist sett till hur vi spelade första halvleken. Vi går till paus med 0-1 ledning och vi är rätt nöjda med vårt spel och har ägt mycket boll.

Andra halvlek börjar vi dåligt med några felpassningar som motståndarna utnyttjade och skapade enstaka farliga chanser men utan resultat.

I minut 50 får Tvååkers en straff  och kvitterar till 1-1.

Vi höjer oss direkt efter målet vi fick emot oss och vi belönas med en frispark i ett farligt läge för skott på mål eller ett inlägg och Dijan väljer det andra alternativet och skruvar in bollen till nyss inhoppande Midde som nickar bollen i mål och vi tar återigen ledningen i denna match, 1-2 till oss minut 64.

Tvååker gör alla tre byten samtidigt och spelade med tre backar de sista 15 minuterna för att jaga en kvittering efter vårt ledningsmål. Tvååker trycker på ända in i slutminuterna och får en riktigt bra chans men ribban räddade oss från att tappa poäng i denna viktiga match.

Hade vi varit lite mer fokuserade i slutet av matchen (anfallarna) då hade vi vunnit med större siffror med tanke på de lägen vi fick när Tvååkers IF tryckte på för en kvittering.

Men nu åker vi hem till Jönköping och har alla tre poäng från Tvååker med oss.

RIKTIGT BRA KÄMPAT GRABBAR! Nu fortsätter vi såhär hela hösten och krigar ända till sista matchen!