Skip to main content

PeaX: Vinst 1-2 mot Varbergs GIF FK borta. Kommentar?

Tegan: Märklig match med lustiga domslut, en fantastisk moral i detta lag. Vi hade en bra 1:a halvtimme där vi skulle gjort mål. Vi hade en period där vi gick ner oss och Varberg kunde skapa sina chanser och gjorde även 1-0 genom Pierre Tillman i den 26 min. Tegan fortsätter, Att höja sig på det sättet som laget gör i den andra, skapa chanser (rundade målvakten och stolpträff och domaren dömer bort flera chanser för offside som inte är i närheten av offside (Pedrams fri springning i 2:a halvleken).

PeaX: Michell Haidari gör segermålet i den 94 min!!

Tegan: Helt rättvist. Men även Joakims Jans avgörande räddning i krysset där han sträckte ut sig hela sin längd.

PeaX: Det var perioder som ni inte kunde få fast bollen i anfallet och det kändes lite virrigt, Du bytte in Haidari och Pedram när det var 30 min kvar och fick ett stadigare spel.

Tegan: Vi har så stark trupp så vi kan ändra lite och få in andra spelartyper, framförallt offensiva spelare. Pedram och Haidari kom in för att få fast bollen, Hadairi framförallt får ju alltid fast bollen och skapar situationer.

Matchen som helhet var väl några plus åt Assyriska IK, två röda kort till varsitt lag men även till ledare.

Bilder från matchen hittar ni på vår Facebook-sida. (Öppnas i ett nytt fönster).