Skip to main content

Dagens match spelades på konstgräs, vilket Assyriska IK inte var så vana vid. Planen och arenan var av bästa kvalité så egentligen fanns det inget att klaga på där. Publiken hade slutit upp för sitt Dalstorp mangrant.

Den första halvleken kunde inte startat sämre, då Dalstorp fick utdelning på en retur från Jans redan efter 4 min. Dalstorp låg på ordentligt och hade ett stort övertag i de första 20 min innan Tegan gjorde ett byte. Albin bytte med Liam som kom in och det skapades lite mera tryck mot Dalstorps mål. Både Dijan och Ari hade var sin chans i slutet av den första halvleken men Dalstorp fick gå till pausvila med 1-0 resultat.

Den andra halvleken startade Assyriska något mera taggade och lyfte spelet upp på Dalstorps planhalva och skapade flera goda chanser. Tyvärr så kom Dalstorp i en anfall, och fick en frispark som gick över Jans och Dalstorp fick en fri spelare som nickade in 2-0.

Assyriska gav inte upp utan när man fick en hörna var Adam Lindström Leister på rätt plats och kunde snyggt placera in reduceringen 2-1 strax därefter blåser domaren av matchen.