Skip to main content

Assyriska var så när på att ta alla poäng mot gästerna Vinberg. Men det blev tyvärr bara en poäng.

Assyriska hade mycket av spelet i matchen mot Vinbergs IF, och 1-1 i halvtidspausen gav mersmak hos både spelare och publik. Målen gjordes för Vinberg av Emil Elveroth och hos Assyrisa av Hamad Jama.

Den 2:a halvleken tryckte Vinberg på ordentligt och satte Assyriskas försvar på prov, vilket de med bravur klarade av. Efter halva 2:a halvleken byttes Dijan ut mot fräsch Michell Haidari, vilket gav lite mera tryck mot Vinbergs mål. När det var 10 min kvar så trycker Michell in 2-1 målet och Assyriska fortsatte offensiven. Assyriska behöll lugnet och fortsatte rulla bollen mellan lagdelarna. Domaren delade ut 2 röda kort, ett till varje lag. Assyriskas Ashor Denka-Nisan i den 78 min och Vinbergs Johan Mårtensson i den 89. min . Domaren talade om att han lagt på 4 min på matchen, vilket blev 5½ min, vilket skulle bli förödande för Assyriska. I den absolut sista sekunden kunde Vinberg i ett inlägg få till en kvittering. Domaren blåste av matchen omgående efter målet.

Tegström efter matchen –

Vi har spelet, vi har chanser men det är som förgjort. Vi får inte med oss så mycket i de senaste matcherna. Det är ju alltid poängerna/målen som räknas. Vi måste försöka gå vidare och poängerna kommer, det är jag övertygad om.

-Vi har ju en del manskap borta nu pga skador eller sjukdom. Vi kan ju slå vilket lag som helst i serien, men vi har inte det dära…. Vi ska inte titta på domarsituationerna så mycket, för i grunden ska vi klara detta med vårat spel.